MUĞLA YATAĞAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 ŞUBAT AYI GÜVENLİ EĞİTİM TOPLANTISI

İlçemiz Kaymakamı Sayın Hayrettin ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mustafa TOKSÖZ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yavuz Selim İNAN, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz LİMA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ALEMDAR, Okul İdarecileri ve Okul Aile Birliği Başkanlarının katılımıyla 25/02/2020 Salı günü Eğitim Öğretim ve Eğitim Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.
2020 ŞUBAT AYI GÜVENLİ EĞİTİM TOPLANTISI

      Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Vatandaşla Buluşma etkinlikleri kapsamında Şubat ayı içerisinde 25/02/2020 tarihinde Salı günü Yatağan Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Güvenli Eğitim Toplantısı düzenlendi. İlçemiz Kaymakamı Hayrettin ÇİÇEK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda güvenlik alanındaki çalışmalar, dikkat edilmesi gereken hususlar ve öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitimlerini sürdürmeleri için alınması gereken tedbirler değerlendirildi.       

     Toplantıda gerçekleştirilen faaliyetlerden genel olarak  memnun olunduğu ve sorunları yerinde dile getirmelerine olanak sağlanmasından dolayı memnuniyetin arttığı gözlemlendi. Toplantıda hazır bulunan daire amirleri okul aile birliği başkanlarının  sorularını yanıtladı, kurumların çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK tüm taleplerin ilgili kurumlara yazılarak sonuçlarının takip edilmesi talimatını verdi.      

       Vatandaşla Buluşma ve Eğitim Güvenliği toplantılarında  son olarak Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Temsilcileri ve velilerle  birlikte Eğitim- Öğretim toplantısı gerçekleştirildi.  

  27-02-202027-02-202027-02-202027-02-2020    

Akyol Mahallesi Yusuf Koç Caddesi No1 Yatağan/MUĞLA - 0 (252) 280 49 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.